Dit is à-la-carte.
De lunch is van 12u00 – 17u30.
Diner van
18u00 – 21.00u
Voorgerechten/starters
Starters kunnen genomen worden tot 15:30
Mini huisbereide garnaalkroketjes 6 stuks
Mini ambachtelijke kaaskroketjes 6 stuks
Mini fazantkroketjes 6 stuks
Mini Ibericokroketjes 6 stuks
Ambachtelijke bitterballen 5 stuks
Vers afgesneden Italiaanse ham
Verse kibbeling met tartaar van onze visboer
Carpaccio van filet Mignon
kappers klein en groot – parmezaanse kaas – rucola – zongedroogde tomaten – balsamico
Huisgemaakte garnaalkroketten (2) met frisse sla
Ambachtelijke kaaskroketten (2) met frisse sla
Scampi lookboter/room
Scampi Diabolique pittige tomatensaus
Scampi zachte saffraansaus
Vitello tonnato
fijngesneden kalfsvlees – kappetjes – rucola – tonijnsaus
Coquilles (3)
gebakken – saffraan – pistache
Carpaccio van zalm
witte uit – salee – komkommerdressing
Hoofdgerechten
Filet Mignon (250gram)
bearnaise of pepersaus – groenten van de chef
Steak tartaar klassiek
handgesneden – klassiek bereid voor u – verse fritten
Steak tartaar Baptist
handgesneden – truffel – rode ui – verse fritten
Tagliata runds
parmezaanse kaas – rucola – zongedroogde tomaten – balsamico – filet mignon
Kalfsmedaillon (250g)
Frisse sla – provençaalse saus
Vol au vent
frisse sla – bladerdeegkoekje
Rund rib eye HUTS (350g)
witloof sla – bearnaise of pepersaus
Tonijn tartaar
handgesneden – avocado – gebakken uitjes – wasabi
Tonijn Neptunus (250g)
licht gebakken – tomaten – warme groenten
Heilbotfilet (250g)
groene asperges – grijze garnalen – venkel – witte wijnsaus
Pasta met gerookte zalm en broccoli
Scampi in lookroom gebakken (8 grote)
Scampi diabolique (8 grote)
Scampi lichte saffraansaus (8 grote)
Spaghetti bolognaise (tot 15.30u)
Salade met scampi en gegrilde perzik
salade verse tonijn met olijven en feta
Salade scampi en gebakken Italiaanse ham
Salade geitenkaas met honing
+ gebakken Italiaanse ham
Bij al onze gerechten zijn fritten, kroketten, puree, brood of pasta inbegrepen.
Mogen wij jullie vragen vanaf 5 personen te keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten.
Desserten
Klassieke Dame blanche
Ambachtelijk vanille ijs – chocolade van Callebaut
Café glace
Mokka – vanille – Khalua – espresso – room
Sabayon
baileys – witte wijn – vanille ijs – crushed salted chocolade
appelgebak
gekarameliseerd – warme appel – vanille ijs
Papillotte (warm)
Callebaut chocolade – Amaretto – banaan – vanille ijs
kaasplankje
5 verschillende kazen – verse confituur – toast