Dit is à-la-carte.
De lunch is van 12u00 – 17u30.
Diner van
18u00 – 21.00u
Voorgerechten
Carpaccio van filet Mignon
vergezeld van kappers – parmezaanse kaas – rucola – zongedroogde tomaten
Coquilles 3
kort gebakken – basilicumolie – citroen
Scampi lookboter/room (4)
Scampi diabolique (4)
Tonijntartaar
avocado – gebakken uitjes – wasabi
Verse garnaalkroketten (2) met frisse sla
Verse kaaskroketten (2) met frisse sla
Hoofdgerechten
*onze aanrader van het moment
*Filet Mignon
blackwellsaus of pepersaus – warme herfstgroenten
Steak tartaar klassiek
handgesneden
*Steak tartaar Baptist
handgesneden – truffel
Risotto (vegi)
parmezaan – enoki – truffel
Vol au vent
frisse sla – bladerdeegkoekje
*Rund rib eye Holstein UK dry Aged +-300 gram
Blackwelsaus, kruidenboter of pepersaus – frisse sla
*Hertenfilet
grand veneur – warme herfstgroenten
Catch of the day
Prei – visjus
*Tonijn
licht gebakken – pasta – tomaten – rucola
*Tonijntartaar
Avocado – gebakken uitjes – wasabi
Pasta kip, prei en broccoli
Pasta runderreepjes
enoki – truffel – rucola – filet mignon
Spaghetti bolognaise (11u00 tot 16u00)
Scampi in lookroom gebakken
Scampi diabolique
salade gerookte eendenborst en wildpaté
Salade geitenkaas met honing
+ spekblokjes
Salade scampi & spek
Sla tonijn met feta en olijven
Bij al onze gerechten zijn fritten, kroketten, puree, brood of pasta inbegrepen.
Mogen wij jullie vragen vanaf 5 personen te keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten.
Desserten
Klassieke Dame blanche
Ambachtelijk vanille ijs – chocolade van Callebaut
Sabayon
Baileys – witte wijn – gekarameliseerde hazelnoot
appelgebak
gekarameliseerd – warme appel – vanille ijs
chocoladefantasie
brownie – nemelaka – crumble – chocolade fleur de sel